donderdag 4 mei 2017

Diep in de zee!


Worden jullie ook zo vrolijk van die geweldige zeediertjes van Eline Pellinkhof? Ik word er weer helemaal blij van en voor mijn kaart van vandaag heb ik een onderwaterwereld gecreƫerd met de Craftables Bendy card.

Snijd een topvouwkaart van 15 x 13,5 cm. Snijd lichtgrijs van 14,5 x 13 cm. Snijd de onderwaterwereld uit het knipvel met de achtergronden. Zorg dat hij in de breedte 14 cm is en laat hem onderin zo lang mogelijk. Plak deze bovenin op het lichtgrijze papier, plak dit nog niet vast eerst gaan we de delen van de bendy card hier nog aan vastplakken. Stans de kleine bendy-vorm een keer uit lichtgrijs en nog een keer uit Mika. Maak in de lichtgrijze bendy op 5,5 cm van links een snee van 3,5 cm hoog. Plak de lichtgrijze bendy nu aan de linkerkant vast aan de achterkant van het lichtgrijze papier en plak die van Mika vast aan de rechterkant. Nu kun je het geheel op de witte basiskaart vastplakken. Snijd en scheur een strookje dessinpapier van 11,5 x ca. 2 cm, plak op de lichtgrijze bendy en maak passend. Stans het koraal, het zeewier en de verschillende vissen uit en plak deze op. Werk de kaart verder af met een tekstje en enamel dots.

Gebruikte materialen:

Eline's whale
COL1430
Eline's Tropical fish
COL1431
Bendy card
CR1402
Coral
CR1406
Eline's Mindfulness - Geluk
EC0163
Eline's Ocean
PB7052
Silver
CA3127
Snowpaper
CA3104
Eline's Backgrounds - Ocean
AK0067
Cold as Ice
PL4511
Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.