maandag 8 mei 2017

Hoera! Een jongen!


Hoera! Er is weer een jongen geboren! Hij heet Max. Ik vond de nieuwe papierlijn en de schattige walvis heel mooi passen bij een geboortekaartje, dus dat kwam mooi uit. Het is een heel eenvoudig kaartje geworden, zodat de aandacht ook gaat naar die leuke stans en de patroontjes van de papiertjes goed te zien blijven.

De basiskaart is een dubbele witte kaart van 15 x 11 cm waarvan ik de hoekjes heb afgerond. Hier plak je een stuk designpapier op van 14,5 x 10,5 (ook de hoekjes afronden). Stans een halve cirkel uit en plak die op. Stans de walvis uit grijs en wit karton en plak alle onderdelen op elkaar. De walvis plak je met 3D-foamblokjes op de kaart. De golven stans je uit kurk, evenals het water dat uit de walvis spuit. De naam stempel je op een paar kleine cirkeltjes. De tekst stempel je op een strookje van 1,5 cm breed. Hier knoop je een touwtje aan. Nog wat enamel-stickers hier en daar en klaar!

Gebruikte materialen:

Eline's whale
COL1430
Geniet - Joepie
KJ1701
Eline's Ocean
PB7052
Baby Blue
PL4513

Clear stamp Eline's handlettering EC0158

Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.