zaterdag 20 mei 2017

Walvis in de zee

Vandaag is het mijn beurt om jullie wat te laten zien met de materialen van mei. Omdat ik gek ben op het nautische thema heb ik ervoor gekozen om deze materialen te gebruiken.


De leuke walvis heb ik gevangen in een vissenkom! De vissenkom maakte ik met card art Vissenkom van Dutch Doobadoo. Deze nam ik in  over op wit karton en de binnenrand op het blauwe design papier. Knip/snijd het middenstuk bij beide voorkanten uit en doe er mica achter. Plak op de achterkant van de vissenkom het design papier van de zeebodem. 
De walvis zwemt heerlijk rondjes achter het "glas". Op de bodem liggen wat schelpen en zeester.
De voorkant van de vissenkom is versierd met een meerpaal, stuurrad, anker, touw, kokmeeuwen, wat schelpen, zeester en koraal. Er ligt ook een oesterschelp met parel uit snowpaper gestanst.
De kokmeeuw aan de linkerkant heb ik gespiegeld. Stans de kokmeeuw op de achterkant van het papier. Haal de stans uit het papier en leg het op de gladde kant van de mal. Plak het met een klein stukje craft tape (non permanent) vast en embos zoals normaal alleen met de snijkant andersom.
Werk de vissenkom af met scheepstouw aan de bovenrand en plak de bovenranden op elkaar.

Gebruikte materialen
Eline's whale
COL1430
Tiny's ocean set
CR1279
Sea shell
CR1363
Nautical rope
CR1405
Coral
CR1406
Scallop
CR1407
Schelpen
LR0230
Anker
LR0232
Porthole
LR0417
Ropes
LR0418
Eline's Ocean
PB7052
Snowpaper
CA3104

Groetjes, Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.