woensdag 3 mei 2017

Hoera, jij bent jarig!

Hallo allemaal, vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik heb gemaakt voor een stoere prins en heb daar de super mooie Bendy kaart mal voor gebruikt.


Zo heb ik de kaart gemaakt. Snij een crème vierkant van 16x16 cm een roodbruin vierkant van 15,5x15,5 cm en een vierkant van 14,5x14,5 cm uit designpapier. Stans de bendy mal uit crème karton. Teken op designpapier de binnen kanten van de bendy mal en knip deze uit. Bewerk het designpapier met bruine distress inkt. Stans nu alle onderdelen uit, het kroontje stans je uit goud karton. Plak met dubbelzijdig plakband de bendy delen op de kaart en plak dan de vierkanten op de kaart. De flapjes van de bendy mal zijn nu mooi weggewerkt. Stempel met bruine inkt de muurstempel op het kasteel en op het kleine gedeelte van de bendy mal. Stempel 2x met bruine inkt op kraftkarton het schilt met de draak en knip ze uit. Stempel het zwaard met zwarte inkt op zilverkarton en op kraftkarton en knip ze uit, plak het handvat van karftkarton op het zilveren zwaard. Stempel "hoera hoera"op de banner en op een stukje kraftkarton de tekst "jij bent jarig" Plak nu alles op de kaart.

Gebruikte materialen:
Banners XL
COL1398
Castle
COL1404
Chains
CR1392
Vines
CR1396
Bendy Card
CR1402
Petra's Circle & Crown
LR0317
Felicitaties
CS0987
Geniet - Joepie
KJ1701
Shabby Chic
PK9121
Shield
COL1343


Ik wens iedereen nog een fijne dag.
Groetjes Hanny.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.