donderdag 25 mei 2017

Een bloemige bloghop

We hebben drie verschillende tekstmallen met het woord 'bloem' erin, maar dat betekend niet dat je er alleen maar een moederdagkaartje mee kunt maken met bloemenmallen of een knipvel. Dat kan natuurlijk wel, maar je kunt deze tekst Craftables met heel veel andere producten combineren en zo kaarten maken voor elke gelegenheid. 

Een bloemetje voor jou
CR1309
Sending you flowers
CR1310
Bloemen & Vlinders
CR1313Deze keer verzorgt weer een aantal dames uit het Designteam de bloghop. De dames hebben allemaal een totaal verschillende kaart gemaakt met elke keer een van deze tekstmallen als uitgangspunt. Superleuk om te gaan zien! Lees eerst even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 25 mei tot en met zondag 29 mei.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 30 mei deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)En niet zomaar een prijs! De bloementeksten zijn in Nederlands en Engels te verkrijgen en met de vele buitenlandse lezers verloten we deze keer twee prijzen! Extra veel kans deze keer.

Dan gaan we nu snel van start met de bloghop! 
Je mag beginnen bij...Heel veel succes en vooral veel plezier met kijken!
We zien je zo weer terug op het blog.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.