zondag 21 mei 2017

Envelopkaart


De driehoek van Anja's triangle deed me denken aan een sluiting van een envelop, dat idee wilde ik gebruiken voor een kaart en ik maakte er deze envelopkaart van.

Plak twee enveloppen aan elkaar door de flap van de eerste achter de tweede envelop te plakken, laat de losse flap rechts. Eigenlijk krijg je een dubbele kaart met een extra flap rechts
Als de flap rechts open gaat,  lijkt het of links ook nog een flap zit, maar deze zit vast. Door de bijbehorende rand van de stans te gebruiken, krijg je precies de goede mat onder je driehoek! In de achtergrond stempelde ik met een Mixed Media stempel. De scalloprand is de golfrand van Eline's Whale stans, eindelijk ook een scalloprand bij mijn stansen!


Vouw je nu je boekje/kaart open, dan zie je heel de binnenkant. Bekleed met papier uit de Beary Cute serie en een bijpassend plaatje uit het knipvel gebruikt.De afbeelding met de beren als pocket opgeplakt, zodat er een label achter kan, bestempeld met een Friese tekst. De scalloprand komt op elk vlak terug. Op het middenstuk stempelde ik stukjes uit Tiny's border Fish Net.


Op de voorkant een toef met de nieuwe takjes die bij Anja's Frilly Square zitten, deze stans zal in juni verkrijgbaar zijn.

Gebruikte materialen:

Flower set
COL1323
Eline's whale
COL1430
Pillow box
CR1386
Flower garden
CR1394
Labels hearts
LR0411Petra's Poinsettia
LR0435
Anja's Triangle
LR0468
Anja's Frilly Square
LR0470
Beary cute
PK9145
Teddy bears 1
EWK1249
CS0983 Friese woorden
RB2234 Paper Flowers white

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.