zaterdag 27 mei 2017

Geluk


Ik ben aan de slag gegaan met Tiny's vintage labels. Het is al een wat oudere mal maar nog steeds ontzettend mooi. Ik heb er deze keer een kaart mee gemaakt in plaats van een label en heb daar bij oude met nieuwe mallen uit het strand thema gecombineerd. De strandstoel blijft toch ook echt leuk. Maak hem in 3D en je kan er zo in gaan zitten.

Snijd een blauwe kaart van 26 x 18 cm en ril de vouwen op 10,5 cm, 21 cm, 23 cm en 25 cm. Stans/embos het labels en uit wit. Plak het grote label op de voorkant van de kaart en knip/snijd het midden gedeelte iets kleiner uit. Plak het visnet achte de opening. Plak met de laatste strook de kaart aan elkaar en plak het plaatje aan de binnenkant. Snijd de twee hoeken schuin af ( ik heb de kaart plat gedrukt en tegelijk af gesneden). Stempel de duinen op een stukje kraft en knip dit uit maak de grassprietjes groen. Stans de strandstoel 2x uit en knip 1 stoel uit en plak die met 3D kit op de andere stoel. Stans het kussentje uit blauw en plak dit in de stoel. Plak alle delen op de kaart en werk de kaart af met schelpenstukjes en kleine stukjes gedroogd mos.

Gebruikte materialen:

Coral
CR1406
Scallop
CR1407
Tiny's fishnet
CR1409
Tiny's vintage labels
LR0334
Tiny's background Beach
IT595
Tiny's border - dunes
TC0840
Eline's mindfullnes - Geluk
EC0163
Creatables Beach chair LR0364

Groetjes,
Astrid 

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.