donderdag 24 augustus 2017

Bloghop: nummers in alle vormen en maten!

We gaan dit weekend weer een leuke bloghop houden! Deze keer met hele handige basis producten: de plastic nummer stencils CA3110 en CA3111. 
Je kunt ze natekenen en de nummers uitknippen. Dit kan op verschillende manieren, maar je kunt nog veel meer met deze stencils. Tijdens de bloghop gaan we dit aan jullie laten zien.

Plastic nummers - M
9 cm CA3110
Plastic nummers - L
13 cm CA3111

Een aantal dames van ons design team hebben mooie kaarten gemaakt. Lees eerst even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 28 augustus deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


We hebben weer een speciale prijs samengesteld als je overal een berichtje achter laat en hier weer terug komt op ons blog. Natuurlijk als basis een setje nummer stencils om zelf uit te proberen, het A4 bloc 'Watercolour' om de nummers op over te tekenen en als extraatje een stempelset met leuke verjaardagsteksten uit de September 2017 collectie die deze week in de winkel komt te liggen.

Maar eerst gaan we met de bloghop van start.
We beginnen deze keer bij: Veel plezier met hoppen we zien je zo weer terug hier op het blog.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.