woensdag 23 augustus 2017

Today is a celebration


Langzamerhand begint de natuur al een beetje te veranderen. Natuurlijk hopen we dat we nog een paar lekkere zomerse dagen of misschien weken krijgen. Maar in september komen er al weer leuke layered stampels met het herfst thema uit!

Teken de Dutch Doobadoo mal (Triptech 2 - 470.713.315) over op anjerwit (903) papier. Teken daarna op cerise (933) kleurig papier de kleinere onderdelen van deze mal. Teken diezelfde onderdelen nog een keer op wit stempel papier en snijd deze aan alle kanten 2,5 mm af. Stempel op het stempelpapier willekeurig de blaadjes van de chrysant. Kleur daarna de 3 onderdelen met shabby shutters en twisted citron distress inkt. Kleur de randen lichtjes met gathered twigs distress inkt. Mat alle onderdelen op elkaar. Stans uit donker bruin (938) en 2x uit kraft (322) de takken krans en plak deze in het midden van de krans. Stempel de bladeren, de chrysanten en de eekhoorn op stempelpapier en knip deze uit. Bevestig deze op de kaart met 3d-kit. Voor het stempelen zijn de volgende Memento kleuren gebruikt: Bamboo leaves, Cantaloupe, Dandelion, Expresso truffle, Lady bug,  Love letter, Marocco, New sprout, Northern pine, Peanut brittle, Potter's clay, Rich cocoa, Rhubarb stalk, Tangelo. Stempel de tekst op een rechthoek van 6,5 x 1,3 cm. Mat dit op een cerise kleurige rechthoek van 7 x 1,8 cm.

Gebruikte materialen:

Branch wreath
CR1419
Sending birthday wishes
CS0996
Tiny's squirrel
TC0856
Tiny's autumn
TC0857
Tiny's chrysant
TC0858

Groetjes, Sigrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.