zondag 27 augustus 2017

Warme Kerstwensen


Het Zweedse paardje, of ook wel het Dala Horse, is een symbool wat je met de Kerst-aankleding voorbij ziet komen in Zweden. Eline ontwierp een tijd geleden al zo'n Dala Horse en ik vind hem heel erg leuk. Ik hou wel van die Scandinavische sfeer: veel natuurlijke materialen en aardetinten gecombineerd met rood.

De kaart maak je als volgt. Je begint met een dubbele rode basiskaart van 13,5 x 13,5 cm. Daarop komt een stuk witte kaartenkarton van 13 x 13 cm en een stuk dessinpapier van 12,5 x 12,5 cm. Het hoekje linksboven vouwde ik speels om en ik plakte er een stuk muziekpapier achter. Ik stanste enkele cirkels uit dessinpapier en muziekpapier en plakte deze speels over elkaar heen. Achter deze cirkels plakte ik twee labels en daaraan knoopte ik een stuk touw. De Dala Horse stanste ik uit restjes rode en witte kaartenkarton en plakte ik op elkaar. Het paardje plakte ik met 3D-foamblokjes op. Eromheen kwam een stuk twine, dat ik rechtsonder vast niette (hier komt straks te tekst over). De tekst stempelde ik op een stuk muziekpapier en ik plakte een steentje in de hoek. Rechtsboven niette ik nog een klein stukje lint.

Benodigdheden:

Eline's Dala Horse
COL1371
Kerstwensen
CS0979
Made in Holland
PK9126

Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.