donderdag 10 augustus 2017

Post met cadeautjes


Wat is er nu leuker dan echte post? Post met cadeautjes natuurlijk! Bij het zien van het nieuwe Pretty Papers bloc 'Do what you love' en de alfabet craftables, kon ik het niet laten weer eens aan de slag te gaan met een vrolijke snail mail. Snail mail met stickers, labeltjes, een gevuld cadeauzakje en een mini schriftje.

Snijd een strook kraft van 31 x 13,5 cm. Ril en vouw deze op 6,5 cm, 7 cm, 20,5 cm en 21 cm. Snijd hagelwit van 13 x 6 cm, emboss de hartjes erin, plak op en decoreer met twee stukjes papertape. Snijd zwart van 13 x 9 cm, emboss de hartjes erin en plak op. Stans een labeltje uit ligt roze, bestempel met tekst en werk af met een krulletje en steentje. Wanneer je de binnenkant heb gedecoreerd knoop je het mapje dicht met jute touw en hang je het labeltje daar aan, plak een roosje schuin erachter. Draai het mapje nu om en ga verder met de binnenkant.


Snijd dessinpapier van 13 x 6 cm en plak op het linker gedeelte. Snijd dessinpapier van 13 x 13 cm, plak op in het middelste gedeelte en teken met een zwarte pen een lijn langs de randen. Snijd dessinpapier van 13 x 9 cm en plak op het rechter gedeelte.
Vul een klein zakje met een paar stickers en plak dicht met een strookje dessinpapier. Werk af met een stukje lint, strookje papier en een wit hartje. Stempel het tekstje 'Snail Mail' bovenin en plak het zakje met de stickers eronder. Maak daaronder met een stukje touw en papertape een slingertje. Stans de letters uit roze en plak op de vlaggetjes.
Stans voor het middelste deel een cirkel uit zwart en snijd daar een hoek in. Knip een roos uit het dessinpapier, bestempel deze en plak op. Plak de zwarte cirkel met 3D tape langs de rechte randen op, zodat het een zakje wordt. Stans de letters 'happy' uit zwart en plak op. Stans twee labels uit dessinpapier en werk deze af met een lintje, touwtje en zwart lijntje. Schuif deze samen met een cadeauzakje in het zwarte zakje.


Snijd dessinpapier van 9 x 13 cm en plak op het rechter gedeelte. Snijd een strook dessinpapier van 10 x 13 cm en vouw dubbel. Snijd 6 dunne witte velletjes van 8,5 x 12,5 cm en vouw ook deze dubbel. Schuif ze tussen het dessinpapier en doe een nietje in het midden, zodat er een klein mini schriftje ontstaat. Stans een vierkantje uit kraft, plak op, teken een lijn langs de randen en werk af met een stukje papertape en een klein roosje. Snijd een strook dessinpapier van 15 x 2 cm, vouw deze om het schriftje heen en plak het overlappende papier aan de achterkant vast. Plak het strookje vast in het mapje en schuif het schriftje erin. Werk af met 3 diamond gems.

Gebruikte materialen:

Basic - Round
CR1352
Brush alpabet
CR1416
Punch die ABC
CR1417
Lots of love
LR0450
Trendy hearts
DF3438
Fleurique
PK9135
Do what you love
PK9149
Post voor jou
CS0993
Postage set
CS0995


Craftables Basic - Round (CR1331)
Craftables Label XL & labels XS (CR1353)
Project NL December (PL1515)
Pretty Papers bloc English Roses (PK9143)
Diamond gems Light pink & pink (JU0937)
Ribbons Sweet colors (JU0950)

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.