donderdag 3 augustus 2017

Happy Birthday

Anja van Laar heeft weer een schitterende mal gemaakt voor Marianne en daar heb ik deze kaart mee gemaakt.Het is een soort "trapjeskaart" geworden en achter de grote stans heb ik een staander gemaakt zodat hij ook mooi rechtop kan blijven staan.
Dit vanaf de zijkant gezien.


Zo maak je deze kaart:
De basis is hagelwit Papicolor van 13,5 x 19,5 gerild en gevouwen op 4,5,- 9, en 18cm. Spons deze rondom met inkt. Stans de hele mal op de kleinste na uit hagelwit. Spons ze met inkt en plak designpapier op de ronde gedeeltes. Vouw de basis als trapje en plak de grootste mal op de rand van 1,5 cm. Plak op de vouw ervoor de middelste en op de voorste de kleinste stans. Stans uit 2 kleuren groen de bladeren en knip de bloem uit. vouw een lintje on de onderkant, maak een strikje en plak alles op zoals op de foto.  Maak van een stukje wit cardstock een staandertje van 9 cm hoog en 5 cm breed. Ril 1,5 cm aan de lange kant en plak hierop dubbelz. tape. snij aan de onderkant 0,5 cm schuin af zodat hij wat naar achteren "leunt" Plak deze in het midden van de achterkant.
Hoop dat jullie hier weer een leuk ideetje voor jezelf uit kunnen halen.

Gebruikte materialen:

Hibiscus & tropical leaves
LR0478
Anja Marquee
LR0483
Aqua color
PK9147
Christmas flowers
MB0168


Hele fijne en gezellige dag vandaag, groetjes en tot de volgende post.
Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.