dinsdag 15 augustus 2017

Drive me wild


Hallo allemaal,

Vandaag aan mij de eer om jullie een creatie te laten zien met de nieuwste augustus materialen.
Zwart en wit kan ook gecombineerd worden met een kleurtje: rood!

We gaan aan de slag.
Neem een vel zwart papier met de volgende afmetingen: 15 x 30 cm, vouw dubbel en plak de boven en onderzijde met een dun strookje dubbelzijdig plakband vast. Nu heb je een pocket, waarin je de andere kaart kunt schuiven. Ik heb met behulp van mijn envelope punch board de inkeping aan de zijkant gemaakt.
Snijd uit dessin papier een strook van 7,5 x 15 cm. Stans uit 3 verschillende vellen dessin papier een label. Snijd het dessin papier met de stippen door de helft en plak op. Stans uit dessin papier en zwart papier de "bergen" met de behulp van de stiksteek golfrand. Snijd een strookje zwart papier van 2,5 x 10 cm. Teken hierop witte streepjes met een witte gelpen.
Plak dit op het label en als het droog is knip je af wat er buiten het label steekt.
Snijd een strookje uit dessin papier, waarop je de tekst plakt. Stans de auto en sterren uit diverse kleuren kaartkarton. bevestig de sterren met een touwtje aan het label.

Nu gaan we de binnenkaart maken. Snijd uit rood kaartkarton een rechthoek van 14 x 14,8 cm en rond 2 hoeken af. Maak aan de zijkant een gaatje waaraan je een stukje lint en touw bevestigd.
Snijd 2 stroken dessin papier van 5 x 14,8 cm. Scheur bij 1 strook dessin papier de lange zijde aan één kant een beetje af. Stans uit dessin papier het zakje en plak daarop de cirkel die je hebt gestanst uit rood kaartkarton en de tekst op hebt gestempeld. Stans uit zwart kaartkarton de letters en kleine auto's. Bewerk de brush letters met een witte gelpen.
Gebruikte materialen:

Village decoration
COL1435
Labels XL
CR1352
Basic passepartout round
CR1360
Stitched waves&clouds
CR1361
Seed pocket
CR1395
Brush alphabet
CR1416
ABC
CR1417
Cars
CR1418
Do what you love
PK9149

Groetjes, Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.