zaterdag 5 augustus 2017

Prettige Feestdagen

Hallo allemaal,

Het blijft leuk om zelf de kerstkaarten te maken en te versturen maar het is ook zo leuk om van die zelfgemaakte te ontvangen. Bij mij gaan die echt in een kaartenhanger in de huiskamer en blijven daar een hele poos zitten en worden zo ook heel vaak bekeken door de mensen die bij  mij langskomen.

Ik heb deze keer een easelkaartje gemaakt.Zo maak je deze kaart: 
Stans al eerste de buitenste grootste mal van het set tweemaal uit dessinpapier leg de mal daarna op een dubbele metallic kaart van 14,5 x 14,5 cm maar leg hem bij de vouw wel iets over de rand heen. Teken de mal af en knip hem wat ruimer uit. Leg de kaart open neer en vouw van 1 kant de helft terug tot aan de middellijn dat is het easelmodel. Leg de mal nog een keer op een enkele metallic kaart van 14,5 x 14,5 cm teken hem af en knip ook deze iets ruimer uit. 
Stans en embos de tweede grote mal tweemaal uit metallic karton, de volgende derde kleinere mal mal twee maal  en een hoekje uit het midden 1 keer ook uit metallic karton. Op deze laatste stempel je bij de ene de tekst met bruine stempelinkt en bij de andere snij je het midden langs de embossingrand eruit om vervolgens het plaatje uit het knipvel er  achter te plakken.
Stans en embos twee poinsettia’s en vier twigs uit metallic karton. Stans beide takjes van de poinsettia vier maal uit donkerbruin karton. Plak nu alles volgens voorbeeld op de kaart en werk de kaart verder af met strikken, plakparels en een bedeltje.

Gebruikte materialen:


Petra's Poinsettia
LR0435
Petra's Twigs set
LR0437
Petra's Larix
LR0438
Anja ornamental frame
LR0484
Apres Ski
PK9142
Winter villages
MB0169
Fijne Kerstdagen
CS0991

Groetjes van Anja

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.