vrijdag 4 augustus 2017

Post voor jou!

De knipvellen met Eline's zomer uiltjes zijn nog superleuk! Hier zijn ze gecombineerd met de stansen en de nieuwe poststempels van augustus.


Op het labeltje kun je zelf een tekstje stempelen...


Het formaat van de kaart is 21 x 10,5 cm. en past in een langwerpige envelop. Het Aqua Color papier is heel geschikt om zelf nog verder te bewerken met bv. stempels. Stempel met Distress Ink Pumice Stone aan de linkerkant de tekststempel en rechts bovenin de postage stempels, deze zijn afgedrukt met de 'tweede afdruk techniek' (stempel eerst op een blaadje en je tweede afdruk op de kaart)
Knip het uiltje uit en bouw het op in 3D, stempel de tekst op het labeltje. Plaats bovenin met achter het uiltje een gedeelte van Tiny's Vines bladeren. Plak een stukje washi tape langs de bovenrand.
Stans en bewerk een bijpassend uiltje uit kraft en dessinpapier, vouw een mini envelopje en plak die tussen zijn vleugel. Plaats ook deze uil op een bedje van druivenbladeren.
Stans witte chevronstreepjes en plak ze op de kaart. Stempel de teksten met zwart en maak spetters met witte Dylusions Spray Ink om het af te maken.

Gebruikte materialen:

Flower Garden
CR1394
Paperbloc Aqua Color
PK9147
Paperbloc Fleurique
PK9135
Tiny's Vines
LR0480
Tire track
DF3407
Post voor jou
CS0993
Postage set
CS0995Knipvel Eline's Summer Owls no 2 (AK0058)

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.