dinsdag 10 oktober 2017

Christmas tiered tray


Vandaag een kerst kaart met oude en nieuwe malletjes. De etagère heb ik al eens met koekjes, makarons en paaseitjes gemaakt, dus kon hij niet uit blijven met kleine kerst balletjes.

Snijd een dubbele witte kaart van 28 x 12,5 cm met de vouw lijn boven. Het achtergrond papier heb ik weer zelf gemaakt zoals ik al eerder heb beschreven (zie blogbericht van 1 Okt). Stans een cirkel en knip deze door de helft, plak ze aan de zijkant van je kaart. Embos een stukje vellum van 7 x 14 cm en plak dit op de hoeken vast. Stans de etagère uit mat zilver karton. Stans de kleine kerstballen uit blauw, zwart en glanzend zilver karton. De kleine takjes zijn met een ponsje gemaakt. Spuit wat 3D kit op de etagère en leg hier de kleine kerstballetjes in, steek er wat kleine takjes bij en maak het geheel af met foam clay. Stempel een tekst en plak op de kaart. Maak tot slot een strik om het geheel af te maken.

Gebruikte materialen:

Basic Passe partouts
CR1360
Christmas tree ornaments
CR1384
Tiered tray & macarons
LR0463
Snow and Ice crystals
DF3440
Christmas sentiments
CS0980
Clear stamps Eline's handlettering Kerst NL EC0157

Groetjes, Irma

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.