zaterdag 28 oktober 2017

We wish you a merry Christmas


De layered stempels van deze maand kun je ook op andere manieren gebruiken.

Stempel met zwarte stempel inkt de laatste stap van de amaryllis layered stempel wit stempelpapier van 11 x 13,5 cm. Teken of stempel de steel voor de bloemen naar eigen inzicht. En kleur alles in met markers, potloden of distress inkt.


Stempel ook een tekst met zwarte stempelinkt en stans het woord Christmas uit hagelwit papier. Kleur het woord in, van donker naar licht, met verschillende kleuren bruine distress inkt (van beneden naar boven): ground expresso, gathered twigs, vintage photo en antique linen. 

Stempel de bloemen nog eens op ander papier en knip deze uit en bevestig deze op de bloemen. 
Tip: Teken je er zelf wat bij ................ maak dan een kopie van je tekening en knip deze dan uit. Dan heb je een precies passend masker.


Bewerk nu het papier met verschillende kleuren distress inkt (van buiten naar binnen): fired brick, Barn door, victorian velvet, tattered rose en antique linen. Maak de randen bruin met vintage photo en gathered twigs. Maak sterren en bubbles op de kaart met de Dutch Doobadoo maskers: 470.715.017 (Bubbles) en 470.715.014 (Art stars). Stempel wat swirls op de kaart. Strooi wat shabby white embossing enamel in de hoeken en verhit dit met een heat gun tot het gesmolten is. Mat de kaart op een kraft rechthoek van 11,5 x 14 cm. Mat dit op een dubbele hagelwitte kaart van 12 x 14,5 cm. Bevestig de tekst op de kaart met 3d-kit.

Gebruikte materialen:

Feathers
CS0990
Tiny´s Amaryllis (layered)
TC0860

Clear stamps Christmas song KJ1719

Alvast een heel prettig weekend!

Groetjes,
Sigrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.