woensdag 18 oktober 2017

Halloween


Het komt er weer aan: Halloween! Op 31 oktober vieren steeds meer mensen deze griezel-feestdag en wat is er nou leuker om iemand een echte Halloween kaart te sturen. Met de Halloween materialen van deze maand kun je je lekker uitleven.

Snijd een topvouw kaart van 15 x 15 cm uit zwart kaartkarton. Maak met de open star fold mal de flapjes, in het volgende filmpje zie je hoe dat ook alweer gaat. Snijd uit paars kaartkarton een vierkant van 14,5 x 14,5 cm en uit oranje kaartkarton een vierkant van 14 x 14 cm. Bewerk de randen met een distresser en zwarte distress inkt. Snijd een strook grijs kaartkarton van 2 x 15 cm en scheur aan één zijde de lange kant een beetje af. Plak de afbeelding achter de opening.


Stans vervolgens uit diverse kleuren kaartkarton het volgende: spinnenwebben, regenton, bezem, taken, klimop en pompoen. De pompoen is bewerkt met wat distress inkt vintage photo en vervolgens heb ik er met zwarte stift oogjes en een mond opgetekend. De taken zijn bewerkt met wat pritt en daar ben ik vervolgens met een watje overheen gegaan. Zo is er wat "spinnenrag" op blijven zitten. Knip uit het knipvel de tekst. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Gebruikte materialen:

Basic round
CR1331
Seed pocket & garden tools
CR1395
Vines
CR1396
Broom
LR0433
Barrel
LR0434
Halloween
VK9549

Craftables Spiderweb CR1422
Craftables Open star fold CR1423

Fijne dag!
Groetjes, Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.