zondag 8 oktober 2017

Een schitterende Kerst


Inmiddels is het oktober geworden en gaan we zachtjes aan weer richting de feestdagen. Een gezellige tijd en hoe leuk is het de cadeautjes zelf mooi in te pakken. Deze maand liggen de eerste gift wrapping materialen ontworpen door Karin Joan in de winkel.
Hierbij een aantal pakjes om jullie alvast te inspireren. Alle pakjes zijn ingepakt met kraft inpakpapier.


Pak het pakje zo in dat de naad aan de voorzijde zit. Stans een cirkel uit kraft, knip een lang stuk lint af en bevestig het lint op 2/3 met dubbelzijdig tape aan de achterzijde van de cirkel. Zo kun je het om het pakjes wikkelen en en aan de zijkant een strik maken. Bij het openen van de verpakking blijft de aankleding behouden. De tekst is op het ticket gestempeld met versamagic en vervolgens bewerkt met wit embossing poeder en de heat tool.


Pak het pakje in. Knip een lange strook inpakpapier af, vouw het iets smaller dan het doosje. Stempel hier met diverse kleuren stempelinkt, de kerstboom, hartjes en ster op. Ik gebruikte: versafine onyx black, memento ladybug en memento cantaloupe. Wikkel dit vervolgens om het pakje. Wikkel er wat touw omheen en bevestig hieraan de 2 labels. Stempel de tekst met versafine onyx black op een stukje dessin papier.


Pak het pakje in. Bevestig het touw in een kruis om het pakje. Bevestig aan het touw de labels. Plak op het pakje de tekstletters.

Gebruikte materialen:

Karin's Deer, stars & tage
COL1442
Basic round
CR1360
Basic tickets
CR1391
Punch die - ABC
CR1417
Speciaal
KJ1702
Giftwrapping tags & threads
KJ1716
Kerstwensen
CS0979

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.
Fijne dag.
Groetjes, Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.