vrijdag 13 oktober 2017

Fijne Kerstdagen

De laatste maanden van het jaar worden over het algemeen de meeste kerstkaarten gemaakt. Immers dan is er al zoveel moois aan materiaal uitgekomen.
Voor Marianne Design heeft Karin Joan leuke materialen ontworpen waar je je cadeautjes mooi mee kunt verpakken. Maar natuurlijk kun je er ook een kerstkaart mee maken. Dat heb ik er deze keer mee gemaakt.


Als basis voor deze kaart nam ik shape art Frame van Dutch Doobadoo. Teken de mal over op kerstrood en wit karton en designpapier en knip/snijd het uit. Smeer langs de randen van het rode karton en designpapier wat witte gesso.
Stans een cirkel, ster en label uit designpapier en plak deze verhoogd met 3d kit of foamtape op nadat de randen iets zijn bewerkt met snowtex. Stempel een tekst op het label en strik waxkoord eraan.
Stans uit kraft de hertenkop en plak ook deze wat verhoogd op. Stans wat takjes uit wit karton en stempel met verschillende kleurtjes inkt de stansjes m.b.v. de stamp master. Stans diverse maten sterren uit snow paper, rood glitterkarton en designpapier en werk je kaart af.

Gebruikte materialen:
Karin's deer, stars & tag
COL1442
Karin's bird, hearts & tag
COL1443
Basic passepartouts cirkle
CR1360
Stamp Master
LR0009
Tiny's Deer head
LR0489
Berry christmas
PB7053
Fijne Kerstdagen
CS0991
Giftwrapping Twigs & twine
KJ1715
Snowpaper
CA3104


Glitter paper red CA3123

Groetjes Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.