maandag 9 oktober 2017

Happy Halloween

De kleuren van de herfst met de warme tinten oranje/bruin spreken mij altijd erg aan. Zo ook deze kleurencombinatie, oranje/paars/groen. Leuk om te combineren met de Halloween stempels van Hetty Meeuwsen.


Snijd uit zwart karton een dubbele topvouw kaart van 12,75 x 12,75 cm. Snijd uit oranje een vierkant van 12,25 x 12,25 cm. Snijd voor de afbeelding een vierkant van 12 x 12 cm uit aquarelpapier. Stempel de achtergrond op het aquarelpapier en op masking tape met archival stempelinkt black jet. Knip de afbeelding gestempeld op het masking tape uit en plak deze over de afbeelding op het aquarelpapier heen. De maan is eerst geponst uit masking tape met een cirkel pons, deze opgeplakt. Bewerk het vierkant met ditress ink rusty hinge, dusti concord, peeled paint en black shoot. Haal het masking tape van de afbeelding af en kleur het huis in met distress ink. Stempel de heks op de afbeelding en op masking tape. Knip het masking tape uit en plak over de heks heen. Bewerk de maan met mustard seed en scattered straw. Kleur daarna de heks in. Stempel de takken en vleermuizen.

gebruikte materialen:
Hetty Happy Halloween
HT1626
Haunted Mansion
HT1627
Groetjes, Neline


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.