donderdag 12 oktober 2017

Kerstwensen

Hallo allemaal,


Ik ben aan de slag gegaan met die mooie kerst border en dat werd deze kaart.
Hoe maak je deze,

Neem  een stuk metallic  karton van 21 x 13,5 cm, stans/embos links en rechts aan de korte zijdes de creatable Christmas border,  ril aan de achterzijde bij de laatste emboslijn, ontwijk daarbij de hulstblaadjes en vouw deze flapjes naar voren.
Snijd een vel dessinpapier van 13 x 13 cm en plak deze op de kaart.  Snijd een strook dessinpapier van 6,5 x 13 cm, plak deze op metallic  van 7 x 13 cm en die vervolgens weer op grijs van 7,5 x 13 cm.
Plak de strook verticaal  op de kaart.
Snijd het plaatje op 9 x 9 cm uit, plak deze op metallic  karton van  9,5 x 9,5 en vervolgens op grijs van 10 x 10 cm. Plak de afbeelding met eventueel  wat gaas erachter op de kaart.  Plak de omgevouwen flapjes vast . Snijd een dubbele grijze kaart van 14,5 x 14 cm met de vouw aan de  bovenkant.  Plak de bewerkte kaart links, rechts en onderaan met smal dubbelzijdig tape op de dubbele kaart  en let op bovenkant  blijft open voor de insteekkaart.
Snijd van metallic karton een enkele kaart van 15 x 14 cm, stans/embos de mal   éénmaal  aan de kortstse zijde van de kaart. Snijd van de kaart onder het ge-emboste gedeelte links en rechts een strookje van 7 mm breed af dit wordt de insteekkaart. Snijd dessinpapier van 11 x 12 cm stempel de tekst met
versamark inkt, doe er zilver embossingpoeder op verhit het met een heattool. Plak dit op de metallic kaart. Schijf de insteekkaart bovenin. Stans/embos  5 maal de mal met de  losse hulstblaadjes uit metallic en plak ze op de blaadjes in de rand, en plak er een paar samen met 3 bloemtjes onder de afbeelding.  Werk de kaart of met een strik van tule met waxcord.

Gebruikte materialen:
Royal Christmas
P|K9151
Tiny's Christmas Baubles
IT597
 Giftwrapping Kerstwensen
KJ1717
Christmas Border
LR0488
Papicolor original grijs (958)

Papicolor Metallic pearlwhite (330)
Tule
Wit waxcord  0,5 mm
Versamark inkt 
Embossingpoeder zilver

Groetjes, Anja

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.