zondag 9 april 2017

Baby kraammand labels

Voor de baby kraammand met leuke cadeautjes voor de eerste dagen maakte ik zes labels. Deze labels kun je aan/bij de cadeautjes doen. Achter op het label kun je leuke boodschapjes schrijven.


Zo maak je deze labels:
Stans voor de labels een basis label uit hagelwit. Stans uit dessin papier een basis label snijd het bovenste stukje eraf. Plak deze twee labels op elkaar. Dit is het basis label waar alles op geplakt wordt. Strik wax koord/ jute twine aan het label.
Roze labels: Plak een stukje dubbelgevouwen lint achter het hart en maak een strikje met waxkoord.
De chipboard teksten zijn bewerkt met markers. Strik met waxkoord/jute twine kleine strikjes om de teksten en figuurtjes,. Plak enamel dots in het hart van de bloemetjes.

Deugniet: Stans een label uit hagelwit en dessin papier en ook een afbeelding, plak deze op elkaar.Maak het label af met verschillende figuurtjes en een chipboard tekst.
Liefste van de hele wereld: Stans een label uit hagelwit en dessin papier. Embos een label uit hagelwit en snijd hier een gedeelte vanaf. Plak een randje dessin papier langs de zijkant. Knip een afbeelding uit. Maak het label af met een klein labeltje met uitgeknipt plaatje en een chipboard tekst.
Knuffel: Stans en embos een label uit hagelwit. Stans een label uit dessin papier en stans hier een kleiner label uit. Stans een afbeelding uit. Stans een open cirkel frame uit en plak op de afbeelding. Maak het label af met figuurtjes en een chipboard tekst.
Hallo daar: Stans en embos uit hagelwit een hart. Stans uit hagelwit een hart en stans hier weer een hart uit. Stans een open frame hart uit dessin papier. Knip een afbeelding uit. Maak het label af met verschillende figuurtjes, bloemetjes en een chipboard tekst.
Superschattig: Stans een hart uit dessin papier. Stans een open frame hart uit hagelwit. Stans de afbeelding uit. Maak het label af met verschillende bloemetjes en een chipboard tekst.
Kiekeboe: Stans een hart uit dessin papier en hagelwit. Stans de afbeelding uit. Maak het label af met verschillende figuurtjes, bloemetjes en een tekst.

Gebruikte materialen

Flower set
COL1323
Baby essentials
COL1421
Baby animals
COL1422
Basic round
CR1331
Heart
CR1351
Labels
CR1352
Dots
DF3431
Sweet hearts
DF3422
Eline's sweet star
PB7051
Eline's sweet little girls
AK0064
Eline's sweet little boys
AK0065
Gezin
PL3502
Individu
PL3504
Baby Pink
PL4512
Baby Blue
PL4513Groeten, Wybrich

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.