woensdag 26 april 2017

Teddy bear

 

Deze keer ben ik aan de slag gegaan het schattige beren knipvel van Els Wezenbeek gecombineerd met een Dutch Doobadoo mal. Ik heb het zee beertje uitgekozen die heeft gewoon mijn voorkeur maar ook alle andere beren zijn super leuk!

Teken de mal op wit karton en de binnen randen op dessin papier. Teken het middengedeelte op wit karton en de binnenrand op dessin papier. Knip alles uit en beinkt de randen met Distress ink pumice stone. Plak alle delen op elkaar. Plak het middengedeelte een klein stukje vast aan de bovenkant en maak er twee gaatjes in. Stans uit wit de cirkel en knip het plaatje uit en plak dit er op. Plak de cirkel op het middengedeelte van de kaart. Stans uit kraft het touw en beinkt dit met Distress Ink pumice stone. Stans het roer uit bruin en bewerk dit met Inka gold gold-braun. Stans het anker uit antraciet karton en bewerk dit met Inka gold zilver. Plak alle delen op de kaart. Werk de kaart af met een stukje visnet en de meeuw. Rijg het tule door de gaatjes en maak een strik.

Gebruikte materialen:

Tiny's Ocean set
CR1279
Basic round
CR1331
Nautical rope
CR1405
Coral
CR1406
Porthole
LR0417
Beary Cute
PK9145
Teddy bears 1
EWK1249
Groetjes,
Astrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.