vrijdag 21 april 2017

Van harte

De roos stempel die je in verschillende bijpassende kleurtjes kunt stempelen past erg mooi bij het hart. Ik heb er een schudkaartje mee gemaakt.


Zo maak je deze kaart: Voor het schud gedeelte stans je meerdere keren een open frame hart uit en plak deze op elkaar. Dan stans je een hart uit mica en deze plak je er ook op. Dan weer een open frame hart daarop. Leg het onderste boven en doe dan het schudmateriaal erin. Stans ook een hart uit wit en embos deze met de embossing folder. Hier plak je het mee dicht. Stans een hart uit kraft en plak hier het hart op. Snijd een top fold kaart van 12,5 x 12,5 cm. Snijd wit van 11,5 x 11,5 cm en dessin papier van 11 x 11 cm. Rond de hoeken af. Plak nu het schudgedeelte op de kaart. Stempel de roos en blaadjes in verschillende kleuren inkt, knip deze uit en plak ze op het hart. Maak een labeltje stempel een tekst en maak een strikje van waxkoord. Plak het op de gestempelde blaadjes. Veel succes!

Gebruikte materialen:

Heart Basic shape
CR1351
Tiny's rose (layering)
TC0855
Felicitaties
CS0987
Sweet hearts
DF3432
Fleurique
PK9135Groeten, Wybrich

Tip: Op onze website vind je ook de kleurkaarten voor Tiny's Layered stamps! Wij hebben hierbij gebruik gemaakt van de Memento Dye inkten, omdat die een mooie basis zijn om mee te beginnen voor het Layering stempelen.Voor elke stempelset hebben we een PDF met de mooiste kleurencombi's uitgewerkt. Op elke tweede pagina is nog ruimte om zelf te combineren en de kleuren voor de bijpassende steeltjes en blaadjes van de bloemen.

Je vindt de kleurkaarten hier onder 'Downloads':
http://www.mariannedesign.nl/t168/stempels
Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.