woensdag 19 april 2017

Every day is a tea day


Met het leuke servies, de lekkere koekjes, de macarons en de etagère van deze maand kun je leuke kaarten maken voor verjaardagen of uitnodigingen voor een high tea.

Teken card art Z-fold en box art Teabag holder van Dutch Doobadoo op wit karton en designpapier. Knip of snijd alles daarna uit. Bewerk de randen van het designpapier met wat witte Gesso. Plak de teabag holder in elkaar en plak het aan de linkerkant op de kaart. Leg op de zilveren etagère een aantal koekjes en macarons. Zet er 2 kop en schotels in elkaar bij met zilveren lepeltjes. Bevestig een bloemetje met blaadjes op de teabag holder en doe een theezakje erin. Zet bij de stapel kop en schotels een theepot en plak een paar enamel dots op. Stempel de tekst op het rechter paneel. Omdat ik een theezakje had gebruikt, wilde ik niet de tekst van de koffie erbij stempelen. Echter, die van de thee paste er niet op.... Heb dus het gedeelte van Coffee niet gestempeld maar er die van de tea gestempeld. Als laatste nog een bloemetje met blaadjes toegevoegd.

Gebruikte materialen:

Punch die - Cookies
CR1403
Tea for you
LR0462
Tiered tray & macarons
LR0463
Every day is a coffee day
KJ1708
Tea is like a hug in a cup
KJ1710
La Provence
PK9132
Silver
CA3127
Tea for you 2
VK9557
Diamond gems - Clear
JU0932
Cold as Ice
PL4511
Creatables Flower doily LR0388
Creatables Build-a-Rose LR0398

Groetjes,
Tineke 

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.