zaterdag 22 april 2017

Eendje voor jou!


Deze keer heb ik weer een box card gemaakt en dan nu met de hele familie eend erin. Pa en ma eend zitten te chillen in het gras en de kids zijn lekker aan het spelen.

Stans de voor- en achterkant van de box card uit wit en stans gelijk het dessinpapiert voor de voorkant mee. Stans tevens 3 strookjes die als tussenschotjes dienen uit wit karton. Knip het plaatje uit het achtergrond knipvel en snijd deze op maat breedte 14,5 cm en plak deze als achtergrondje in je box card. Snijd 5 strookjes van 3,5 x 14,7 cm, 3 babyblauwe en 2 witte. Stans deze met de craftable stiched waves en plak ze op de tussenschotjes dat zijn de golfjes. Ga nu alle benodigde onderdeeltjes stansen en in elkaar zetten. Stans 2 staande eendjes een jongetje en een meisje met een voetbal. Gebruik voor de voetbal een klein rond stansje en kleur deze in met copic markers. Stans 3 wolkjes, 1 grote en 2 kleine uit wit karton. Stans 4 zwarte zwaluwen met de punch die birds en plak al deze onderdelen in je box card op de achterwand.


Stans 8 kleine zwemmende eendjes en 4 waterlelieblaadjes. Verdeel deze over de 3 tussenschotjes en plak ze vast. Stans twee takken van de box card en wat blaadjes en bloemetjes, bewerk ze met inkt en plak ze aan de binnenzijde van het voorste deel van de kaart. Stans een 2 zittende grote eenden het vrouwtje met een hoedje en knip voor het mannetje van het hoedje een petje zet ze in elkaar. Plak ze tussen twee gestanste grasranden op de voorkant van de kaart. Stans nog 5 steeltjes en 5 bloemetjes en plak ze in het gras. Stempel de tekst op een reststrookje wit karton, knip hem als banner uit en plak hem samen met een tule strik met roze jute touwtje op de kaart. Plak nu de zijwanden van de box card aan elkaar en klaar is je box card met familie eend.

Gebruikte materialen:

Eline's Cow
COL1426
Eline's duck family
COL1428
Grass
CR1355
Stitched wave & clouds
CR1361
Box card
CR1374
Punch die - birds
CR1398
Bendy card
CR1402
Eendje voor jou
CS0985
Fleurique
PK9135
Eline's background meadow
AK0066

Succes en de groetjes van Anja Zom

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.