dinsdag 4 april 2017

Roses


Wat zijn ze mooi, de layered stempels en wat is het fijn om die met de Stamp Master te stempelen, zodat je mooie gedetailleerde afdrukken krijgt!

Neem dessinpapier 12,5 x 12,5 cm, bewerk de hoeken met een billenpons en plak het geheel op de kaart. Stans een passe-partout Circle uit wit. Stans Chickenwire uit kraft en bewerk die met metallic mousse. Maak een achtergrondje 8,5 x 8,5 cm op kleur met PanPastel en maak spetters. Plak op de kaart met het gaas en de passe-partout Circle. Stempel twee rozen en 4 blaadjes met Memento inkt. Voor de rozen had ik aan twee kleuren genoeg, voor de blaadjes had ik maar twee kleuren, maar denk dat die mooier zijn met drie kleurtjes groen.


Knip ze uit en plak ze verhoogd op de rand. Stans en bewerk een kop en schotel en plak die erbij. Stans de cijfers en bewerk ze met metallic wax. Maak af met blingsteentjes en Perlenpenstipjes.

Gebruikte materialen:

Elegant numbers
COL1418
Passe partout circles
CR1360
Chickenwire
CR1401
Tea for you
LR0462
Stamp master
LR0009
Tiny's rose layered stamp
TC0855
Fleurique
PK9135

Gestempeld met: Memento Angel Pink en Rose Bud, New Sprout en Olive Grove.

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.