maandag 3 april 2017

Snail Mail


Vandaag eens iets anders dan een kaart. Het is lang geleden dat ik een Snail Mail maakte, maar ik vond dat een vriendin wel wat liefs verdiende.

Ik maakte deze Snail Mail van 6 stukjes designpapier van 11 x 15 cm. Ik plakte er steeds 2 met de witte kanten tegen elkaar aan en plakte de 3 dubbelzijdige stukjes met washi-tape aan elkaar. Ook alle randjes van de Snail Mail verzag ik van washi-tape. Op de voorkant heb ik een stuk designpapier geplakt van 9 x 10 cm. Hierop stempelde ik een lieve tekst. Ik stanste de slak uit een restje designpapier en een stukje kraft kaartenkarton. Ik versierde de voorkant met wat getekende lijntjes, stickers en de Snail Mail-stempel. Het boekje kan dicht worden geknoopt met een stuk twine.


Als je de Snail Mail half open maakt, zie je aan de rechterkant wat versiering: stickers, stempels en een toffe paperclip. Aan de rechter-binnenkant heb ik 4 labels geplakt met washi-tape. De labels zitten nog aan elkaar vast, maar kunnen los worden geknipt door de ontvanger. Op elk label staat een lieve boodschap. Aan de linker-binnenkant heb ik een kraft envelopje geplakt. Hierin kan een lief briefje. Of confetti. Of andere leuke dingetjes... Uiteraard deze kant ook versierd met washi-tape, stickers en stempels.


In het midden heb ik een groot label geplakt. Ook hier heb ik een lieve stempel geplaatst. Ik tekende er een randje naast en plakte nog wat washi-tape en stickers. Deze slak blijft voor mij heel speciaal. 3 jaar geleden werkte ik ermee in het diepste geheim. Op 1 april 2014 maakte ik de cover van mijn eerste eigen boekje bekend: Snail Mail.


Gebruikte materialen:

Snail Mail
COL1364
Hartjesregen
KJ1703
Eline´s Peach & Mint
PB7047
Pink & Mint
PL4504
Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.