donderdag 13 april 2017

Boera!!


In een van de stempel setjes van Hetty Meeuwsen zat het leuke tekstje 'BOERA!!!'. Tja en toen ik deze lieve koe van Eline zag moest ik gelijk aan dat tekstje denken. Want hoe leuk is het om zo'n vrolijke koe bij de boerderij in de wei te zetten, met dit tekstje en een feestelijk slinger.

Snijd uit kraft de voorkant van de box kaart en de achterkant uit wit. Trek de mal met potlood over op het rode dessinpapier, knip rondom 3 mm kleiner uit en plak het op de voorkant van de kaart. Knip de achtergrond afbeelding uit en snijd deze af in de breedte op 14,5 cm zodat hij netjes in de boxkaart past. Stans de boerderij, de hekjes en de ladder uit. Plak deze op. Stans 3 bevestigingsstroken voor in de boxcard uit wit. Stans het gras uit 3 verschillende kleuren groen en plak deze op de bevestigingsstroken. Plak de eerste strook gras op 1,5 cm vanaf de achterwand op ca. 2 cm hoogte. Stans de koe uit en plak deze op de tweede strook gras. Plak deze strook op 3 cm vanaf de achterwand en op ca. 1,5 cm hoogte. Plak de derde strook op de voorkant van de kaart. Plak de box kaart nu dicht en werk hem verder af met een tekstje, slingers en wat bloemetjes.

Gebruikte materialen:

Eline's cow
COL1426
Eline's farm set
COL1427
Grass
CR1355
Box card
CR1374
Beestenboel
HT1606
Celebrations
PK9131
Gold
CA3126
Baby pink
PL4512

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.