vrijdag 14 april 2017

Voor de allerliefste moeder


Voor we het weten is het weer de tweede zondag in mei en welke lieve moeder verdiend er nou niet een bloemetje of een lief kaartje als blijk van waardering op Moederdag.
Helaas kan ik hem niet meer naar mijn moeder sturen maar misschien kunnen jullie hier wel weer een leuk ideetje uit halen voor eigen gebruik.

Uit hagelwit papicolor heb ik de mal gestanst en bewerkt met distress inkt. De beide zijkanten van het middengedeelte zijn ingesneden. Snij van hagelwit een label van 8 x 15 cm en snij de zijkanten schuin weg. Spons rondom met de inkt. Stans het vierkant van de mal uit hagelwit en spons deze met 3 kleuren inkt. Stempel daarna met versamark het bovengedeelte van de bloemen stempel en bestrooi met fijn wit embossing poeder. Droog met de heat-tool en kleur de bloem in.


Stempel aan de zijkant van de label het bloemetje en kleur ook deze in. Schuif de label tussen het ingesneden gedeelte in het midden en plak het bewerkte vierkant op het begin van de label ± 1 cm van de kant af. Let er op dat je alleen het linker gedeelte plakt.


Stempel onder de label de tekst. Mat alles op rose papicolor en knip iets groter uit.
Snij de buitenkaart uit legergroen van 14 x 28 en ril op 14 cm. Plak hierop narcisgeel van 13,5 x 13,5 cm. Houd de vouw boven en plak hierop de voorkant met de label. Plak als laatste een strik en wat pareltjes en doe een lintje door de label.

Gebruikte materialen:

Petra's Square with nest
LR0458
Voor de allerliefste moeder
CS0931
Gewoon speciaal
KJ1702
Tiny's border - Roses
TC0847

Hele fijne en gezellige dag allemaal en tot de volgende post.
Liefs Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.