maandag 24 april 2017

Winnaar bloghop


Het was deze keer een korte bloghop, maar zeer de moeite waard om te hoppen! Er waren prachtige kaarten gemaakt door de dames met de Horizon Creatables. Dank jullie wel Rimmie, Wybrich, Marleen en Neline weer voor de inspiratie. Hieronder zie je al hun kaarten nog een keertje op een rij, allemaal even leuk en verschillend van elkaar!


Heb je nog nooit meegedaan met een bloghop? Dan is het hoog tijd dat je dit wel gaat doen, want elke maand maak je kans op een mooie prijs! Zet maar alvast in je agenda, want de volgende bloghop zal donderdag 25 mei starten, het onderwerp houden we nog even geheim.

En dan nu de winnaar van de prijs om zelf met de Horizon Creatables aan de slag te gaan.....willekeurig gekozen is dat....


Anita van Merode

Gefeliciteerd!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.