donderdag 20 april 2017

Bloghop:....tot in de horizon!

We hebben inmiddels een aantal leuke horizon-mallen in onze collectie. In combinatie met de village decoration sets in de Collectable serie en allerlei huisjes mallen in de Creatable serie kun je zo heel veel leuke verschillende kaarten maken van winterdorpjes tot vuurwerk boven de stad. Er zijn zelfs nieuwe ontwerpen in de maak als uitbreiding op dit leuke thema die later dit jaar uit zullen komen, zoals nieuwe horizons en village decorations sets voor nog meer horizon-kaarten! 

Horizon Village
LR0353
Horizon City
LR0354
Horizon Trees
LR0355
Horizon Paris
LR0368
Horizon Holland
LR0381Deze keer verzorgt weer een ander groepje uit het Designteam de bloghop. De dames hebben allemaal verschillende combinaties van de horizons gebruikt op hun kaart. Nieuwsgierig wat ze gemaakt hebben? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 20 april tot en met zondag 23 april.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 24 april deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)Een prachtige bundel t.w.v. 44 euro van vijf horizon mallen om zelf uit te proberen! Zo kun je vakantie-, winter- en verhuiskaarten maken net als ons Designteam. 

Dan gaan we nu van start met de bloghop! 


... is vandaag degene waar je het eerste langs mag.

Heel veel succes en vooral veel plezier met kijken!
We zien je zo weer terug op het blog.


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.