maandag 17 april 2017

Een superleuke en gezellige verjaardag


Snijd uit wit stempelpapier een rechthoek van 8,5 x 13 cm. En stempel hierop met behulp van de Stamping master de 3 rozen met pigment inkt. Stempel de blaadjes met 3 verschillende kleuren groene inkt. Stempel de tekst met de lichte kleur groen met behulp van de Stamp master. Klap hem weer open. Laat de stempel op zijn plek zitten en maak de stempel schoon. Maak nu willekeurige plekjes met donkere groen inkt donkerder en stempel de tekst nog een keer. Klap de Stamp master weer open. Laat de stempel zitten en maak hem weer schoon. Kleur nu andere plekjes een beetje bruin en stempel de tekst nog een keer.


Stempel op een klein stukje stempelpapier nog een extra roos en knip deze uit. Bevestig het groene lint aan de rechterkant van het stempelpapier op 6 mm vanaf de rechterkant gemeten. Mat deze rechthoek op een cerise-kleurige rechthoek van 9 x 13,5 cm. Mat deze weer op een hard roze rechthoek van 9,5 x 14 cm. Mat dit vervolgens op een dubbele hagelwitte kaart van 10,5 x 15 cm. Bevestig met 3D-kit de uitgeknipte roos en een groene strik op de kaart.

Gebruikte materialen:

Felicitaties
CS0987
Tiny's rose (layering)
TC0855
Stamp Master
LR0009
Victorian Christmas
JU0951

Groetjes,
Sigrid

Tip: Op onze website vind je ook de kleurkaarten voor Tiny's Layered stamps! Wij hebben hierbij gebruik gemaakt van de Memento Dye inkten, omdat die een mooie basis zijn om mee te beginnen voor het Layering stempelen.Voor elke stempelset hebben we een PDF met de mooiste kleurencombi's uitgewerkt. Op elke tweede pagina is nog ruimte om zelf te combineren en de kleuren voor de bijpassende steeltjes en blaadjes van de bloemen.

Je vindt de kleurkaarten hier onder 'Downloads':
http://www.mariannedesign.nl/t168/stempelsMarianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.