vrijdag 7 april 2017

Voorjaarskriebels


Hebben jullie ook al last van voorjaarskriebels?
Hier wel hoor! Bij de familie kip kriebelt het ook flink. Het eerste kuikentje is al geboren, zouden er nog meer volgen?


Stans de voor- en achterkant van de boxcard uit wit kaartkarton. Stans uit dessinpapier de voorkant van de boxcard. Plak dit op de voorkant van de witte boxcard en stans hier de opening uit. Plak op de zijkanten dessinpapier van 4,5 x 11,4 cm. Plak op de binnenzijde de achtergrond. Stans met behulp van de golfrand 4 stroken van 15 cm lang uit lichtgroen kaartkarton. Één plak je onder de achtergrond. Stans 3 tussen stroken uit wit kaartkarton. Plak de overige lichtgroene golfstroken hierop. Stans uit de diverse kleuren kaartkarton het volgende: schuur, boom, appels, haan, kip, kuiken, vlinder, regenton, gras, hartjes, eierschillen, takken, bloemen en blaadjes. Stempel op het ticket de tekst met versafine onyx black. Breng met een witte gelpen accenten aan. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.


Gebruikte materialen:

Flowers
COL1323
Barn
COL1406
Build a tree
COL1424
Eline's cow (grass)
COL1426
Eline's chicken family
COL1429
Stitched waves & clouds
CR1361
Box card
CR1374
Basic ticket
CR1391
Barrel
LR0434
Bloemen
PL1523
Eline's meadow
AK0066
Design folder Hearts DF3413

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.
Groetjes, Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.