vrijdag 8 september 2017

Best wishes


Altijd weer leuk om nieuwe dingen te proberen en samen te voegen tot een nieuwe kaart!
De nieuwe layered stamps met eikebladeren geven alweer een herfsttintje aan de kaart. De embosfolder met de sneeuwsterren is prachtig! Door de kant te gebruiken waarbij de sterren dieper liggen (eigenlijk je negatief), kun je de sterren en sneeuwvlokken wit laten en inkt je alleen de achtergrond!

Snijd 13 x 13 cm. uit wit en embos met de DF3440, bewerk de gladde kant met Distress Ink. Mat deze op wit papier en plak op een dubbele kraftkaart. Stempel mbv. de Stampmaster de herfstbladeren met verschillende kleuren groen, door de laagjes komt er diepte in de bladeren, dit geeft een mooi effect! Knip ze uit, bewerk bij de eikeltjes de dopjes nog met een beetje extra bruin. Stans de dennetakjes en bewerk met Inka Gold Greenyellow. Knip het plaatje met een randje uit het knipvel en plak op de kaart. Maak met de takjes, bladeren, eikeltjes, een veertje en een bloem een toef onder het plaatje. Stempel de tekst op een cirkel. Stans de sterretjes die bij de Designfolder horen en plak ze met de kleine houten sterretjes op de kaart.

Gebruikte materialen:

Tiny's Pine
CR1378
Snow and Ice crystals
DF3440
Tiny's autumn (layering)
TC0857
Paper flowers - White
RB2233
Forest animals - squirrel
VK9562
Stamp master
LR0009

Distress Ink: Black Soot, Chipped Sapphire, Peeled Paint, Pine Needles, Inka Gold Greenyellow,
Scrappersfloss wit, Veertje, Xenos houten sterretjes

Groetjes Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.