woensdag 27 september 2017

Goede Feestdagen


De nieuwe materialen voor de maand oktober staan in het teken van de komende feestdagen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en heb het gecombineerd met het paper bloc en knipvel van Els Wezenbeek die in september zijn verschenen.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van shape art  Frame van Dutch Doobadoo maar heb de boogjes op de 4 hoeken laten vervallen. Neem de mal over op wit karton en het designpapier maar nog niet op het grijze karton en knip/snijd ze uit. Uit het designpapier stans je de open star fold. Plak de afbeelding van de verenkrans achter de opening op het witte karton en bevestig het designpapier hierop. Stans de border van Petra van Dam 2 keer uit wit karton en plak deze op de zijkanten van de kaart. Plak de hele kaart op het grijze karton, teken de shape art aan de boven - en onderkant af en teken de zijkanten uit de vrije hand. Knip daarna alles uit. Vouw de punten van de open star fold om en plak ze alleen aan de punten vast zodat ze wat bol staan. Knip wat veertjes uit het designpapier en plak deze rond de star. Stans groene hulstblaadjes en maak de besjes met plakparels. Maak een strik met Karin's pins bows, plak er gestanste veren bij en een banner met een tekst. Werk de strik af met een enamel dots.

Gebruikte materialen:

Feathers
CR1412
Fijne kerstdagen
CS0991
Winter Dream
PK9150
Winter dream - blue
EWK1253
White
CA3132
Cold as ice
PL4511
Karin's Pins & Bows
COL1441


Craftables Open star fold CR1423
Creatables Petra's Christmas border LR0488

Veel plezier bij het maken van de kaart!

Groetjes,
Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.