dinsdag 26 september 2017

Winterse lantaarn


Sneeuw en ijs... dat zal nog wel even gaan duren denk ik. Maar het blijft een geweldig thema voor op een kaart voor de feestdagen!

Snijd met de grootste cirkel een basiskaartje uit kraft. Stans de sierlijke cirkel uit wit en plak op. Stans een cirkel uit lichtblauw dessinpapier en plak op. Stans het standaard uit wit. Teken de binnenkant van de mal over op de achterkant van dessinpapier, knip uit en plak op het standaard.


Stans de lantaarn uit zilver decoration paper en plak op een stukje vellum. Knip het teveel aan vellum eraf en plak de lantaarn met 3D tape op de kaart. Stans de letters uit lichtgrijs kaartenkarton, bewerk met grijze inkt en plak op met 3D tapel. Stans blaadjes uit mullberry paper, sterretjes uit zilver glitter paper en een aantal takje uit kraft, plak deze speels onder de lantaarn en tussen de letters. Werk de kaart af met een strikje en pearls.

Gebruikte materialen:

Jingle Bells
COL1363
Prettige feestdagen
CR1326
Basic - Round
CR1331
Wreath
CR1387
Card stand
CR1408
Winter dream
PK9150
Glitterpaper - Silver
CA3122
Decoration paper - Silver
CA3127
Pearls white
CA3132

Mulberry paper - white RB2219

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.