maandag 4 september 2017

Kerstberichtje


Warme gezelligheid in de winter... ik hou er wel van. Kerstlichtjes in de boom, een donkere nacht en een lekker kop warme thee. Dat gevoel kreeg ik ook helemaal bij het zien van de nieuwe achtergrondstempel met het kerstdorpje.

Snijd uit kraft een kaart van 15 x 9,5 cm. Snijd vellum van 14,5 x 9 cm en plak schuin op. Snijd dessinpapier van 14 x 8,5 cm en plak schuin op. Snijd wit papier om op te stempelen en kleuren van 13 x 8 cm. Stempel hier de achtergrond van het kerstdorpje op en bedek deze d.m.v. de masking techniek (meer informatie over deze techniek kun je vinden in the Collection #3. Wanneer je het dorpje hebt afgedekt maak je de lucht blauw met Distress Ink Faded Jeans en een mini blending tool. Stempel het sneeuwmannetje op een ander stukje papier en kleur deze en de achtergrond in met Derwent Coloursoft potloden. Werk het dorpje af met zilverkleurige en glitter Stickles. Plak de ingekleurde achtergrond schuin op de kaart. Stans de smalle sterrenrand uit zilver en plak op. Knip de sneeuwman uit en plak op met 3D tape. Werk de kaart af met twee groene stansjes, een tekje met strikje en gouden sterretjes.


Gebruikte materialen: 

Tab with tekst - UK
COL1315
Lots of stars
LR0487
Algemeen
PL1516
Celestial stars
DF3439
Fijne Kerstdagen
CS0991
Happy snowmen
HT1609
Christmas village
HT1625
Do what you love
PK9149
Eline's Berry Christmas
PB7053
Decoration paper - Gold
CA3126
Decoration paper - Silver
CA3127

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.