vrijdag 1 september 2017

Fijne Kerstdagen

Wat gaat de tijd toch snel.
Het is alweer september en dus liggen ook de september producten weer in de winkel. Ik ben maar begonnen met een kerstkaart in niet tradionele kleuren. Dat kan prima met de mooie afbeeldingen die Els Wezenbeek heeft gemaakt.
Kijk maar!


Het model van Dutch Doobadoo is overgenomen op een A4 vel hagelwit cardstock.
De binnenlijnen zijn getekend op het nieuwe designpapier en uitgeknipt.
Alles is bewerkt met distressinkt Pumice Stone.


Op de voorkant en aan de rechter binnenkant is de tekst gestempeld en versiert met wat sterren uit de sterrenrand. In het midden is een afbeelding gebruikt die uitgestanst is met een Craftable . Het roze vierkant is de buitenkant van de stans overgetekend en daarna uitgeknipt. De geschulpte buitenrand is gestanst uit hagelwit cardstock. Als versiering allerlei veren gestanst en samen met een veertje, een embelishment en scrapperfloss als groepje bevestigd in de rechterhoek. Het ornament linksonder komt uit het designpapier. De sterrenrand maakt het geheel af.
Voor de band is een stuk hagelwit cardstock gebruikt van 29.7 x 5 cm en aan de achterkant vastgeplakt.Van dessinpapier is een rand van 4,5 cm breed gebruikt uit het dessinpapier. Het past precies over de hele breedte als je de ster gebruikt als versiering. De sterren zijn gestanst met de nieuwe sterren Craftables in hagelwit en dessinpapier en afgewerkt met een ornament uit het dessinpapier.
Succes!

Gebruikte materialen:
Basic square
CR1332
Dreamcatcher
CR1373
Feathers
CR1412
Christmas star
CR1421
Lots of stars
LR0487
Winter Dream
PK9150
Winter Dream pink
EWK1252
Fijne Kerstdagen
CS0991


Feathers CA3128
Diamond Gems Silver JU0953


Groetjes, Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.