zondag 3 september 2017

Winterpret


De maand september is aangebroken en daarmee ook de meteorologische herfst. Het wordt dus tijd om kerstkaarten te maken want voor je het weet, is het zover. Nu, de familie Muis heeft er al zin in!

Neem card art tekst Kerst van Dutch Doobadoo over op wit karton en de letters op designpapier en knip alles uit. Langs de randen van de letters smeer je wat snowtex. Stans de sparren en dennenboom uit donkergroen en kraft (dit is de stam) en geef ze een winters uiterlijk met snowtex. Ook de hulsttakken worden ermee bewerkt. Stans de familie Muis uit diverse kleurtjes karton en designpapier en zet ze in elkaar. Plaats mama Muis aan de linkerkant, papa Muis rechts en baby Muis krijgt een plekje bij de dennenboom en lantaarnpaal. Plak wat foamball clay als sneeuw bij de muizen. Maak een klein kerststukje bovenaan met hulsttakken, waxkoord en een lampionnetje. Stempel de tekst op een banner en zet deze onder het kersttoefje.

Gebruikte materialen:

Eline's mice family
COL1437
Eline's outfits
COL1438
Christmas bells
CR1343
Box card (lampion)
CR1374
Winter
PL1517
Eline's Berry Christmas
PB7053
Silver
CA3127

Collectables Christmas village decoration set COL1330

Groetjes,
Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.