zondag 17 september 2017

Goede feestdagen


Voor deze kaart heb ik de nieuwe Open-star-fold mal (te koop vanaf eind september) gebruikt, samen met de muisjes collectables van de maand september.

Snijd uit dessinpapier een vierkant van 13,5 x 13,5 cm en stans hieruit de achthoek. Snijd uit dessinpapier een vierkant van 10,5 x 10,5 cm. Leg de stans op de goede kant van het papier en stans de ster. Bevestig het 10,5 x 10,5 cm op de achterkant van het grote vierkant door de achterkanten van het dessinpapier op elkaar te matten. Daardoor zal, als je de parten gaat vouwen, de goede kant van het dessinpapier te zien zijn op de voorkant van de kaart. Stans uit hagelwit papier een krans en leg die rond de achthoek. Vouw de partjes van de ster naar de voorkant zoals in voorbeeld en plak deze alleen aan de punten op de voorkant vast. Laat het partje een beetje bol staan. Bevestig achter de ontstane opening een achtergrond. Mat dit alles op dessinpapier van 14 x 14 cm. Mat dit weer op een hagelwitte dubbele kaart van 15 x 15 cm. Bevestig de muis op de kaart. Werk de kaart af met witte gesso, kadootje, kerstbomen, kerstdecoratie's, lantaarn + kaarsje, plakparels en sneeuwvlokken.


Gebruikte materialen:

Eline's Mice family
COL1437
Eline's outfits
COL1438
Eline's Christmas decorations
COL1439
Wreath
CR1387
Eline's Snowy backgrounds
AK0069
Pearls
CA3132

Craftables Open star fold CR1423 (eind september te koop)
Pretty Papers bloc Royal Christmas (eind september te koop)

Groetjes, Sigrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.