donderdag 21 september 2017

Bloghop: Dorpjes bouwen!


De Collectable huisjes zijn al sinds de zomer 2013 in de collectie en waren direct een hit voor Kerst- en Winterkaarten. Sindsdien hebben we een tweede Village Decoration set en verschillende horizons in de Creatables series uitgebracht. Ook andere huisjes in de Creatable serie combineren altijd leuk met de eerste serie Huisjes. Met deze serie is het eigenlijk allemaal begonnen! En dit jaar zijn er maar liefst 3 Village Decoration sets bij! Plat op kaarten, in box cards of op bendy cards, de huisjes geven altijd weer veel nieuwe mogelijkheden. In deze bloghop willen we je laten zien hoe je met deze Collectables als basis en aanvulling van later uitgekomen Collectables en Creatables tot hele verschillende kaarten kunt komen.

Tall House
COL1326
Low House
COL1327
Christmas Chalet
COL1328
Christmas mini village
COL1329
Village Decoration set 1
COL1330
Deze keer is het een korte bloghop, maar niet minder leuk! Lees eerst even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 21 september tot en met zondag 24 september.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 25 september deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Een gulle set t.w.v. ruim €35 aan Collectables en Creatables om zelf mee aan de slag te gaan. Als je al huisjes hebt in je hobbykamer dan kun je met deze mallen nog meer leuke kaarten maken. Was je nog niet bekend met de Huisjes serie dan heb je aan deze set een goede basis.

Dan gaan we nu met de snelle bloghop van start.
We beginnen dit keer bij: Veel plezier met hoppen en we zien je zo weer terug hier op het blog.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.