zaterdag 23 september 2017

Prettige FeestdagenLeuke bezigheid is dat toch die kerstkaarten maken er zijn zoveel leuke mallen, stempels en plaatjes voor... je kunt eindeloos variëren. Voor vandaag heb ik deze kaart gemaakt met een aantal nieuwe en wat oudere malletjes bijna helemaal in groen en wit.

Teken de buitenste rand van de Dutch Doobadoo mal af op een dubbele witte kaart van 14 X 16 cm, de volgende rand op een enkele olijfgroene kaart van  13,5 x 15,5 cm en de daarop volgende rand tweemaal op een enkele witte kaart van 13 x 15 cm en knip of snijd ze uit. Draai één van deze witte kaarten met de bovenste helft in de Designfolder  snow and ice crystals door de stans/embosmachine. En de andere witte kaart gaat met de onderste helft in de designfolder winter landscape door de stans/embosmachine heen. Plak de eerste drie delen op elkaar. Stans uit olijfgroen twee rijen bomen bewerk ze met witte stempelinkt. Stans en embos het huisje en het kerkje, plak het huisje tussen de bomen en het kerkje ervoor. Scheur die witte kaart met  met het winter lanscape patroon af bij die eerste bocht (zie voorbeeld) en plak die samen met de bomen op de kaart. Stans en embos 5 kerstbomen, 3 marktkraampjes en 1 sneeuwman met hoed en sjaal. Snijd van restjes karton wat pakjes voor in de kraampjes. Stempel de tekst op een restje wit, mat deze op olijfgroen en plak alles volgens voorbeeld op de kaart. Werk de kaart of met zilverkleurige glitter gelpen en een dubbele strik van olijfgroen hempcord.

Gebruikte materialen:

Village decoration set 5
COL1440
Tiny's Austrian village
LR0443
Tiny's horizon forrest
LR0444
Winter landscape
DF3421
Snow and ice crystals
DF3440
Fijne Kerstdagen
CS0991

Dutch Doobadoo - Shape art Ornament A5 470.713.154

Succes!
Groetjes van Anja

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.