vrijdag 15 september 2017

Een kleintje erbij...


De nieuwe materialen van Marianne Design zijn helemaal gericht op Kerst. Ik wil jullie vandaag laten zien dat je met de spulletjes ook hele leuke andere kaartjes kunt maken. Afgelopen week werd ik trotse suikertante van Nova. Ik vond de muisjes van Eline zo leuk voor een geboortekaartje, dat ik besloot ze te gebruiken.

De basis is een dubbele witte kaart van 11 x 15 cm. Daarop plak je een stuk dessinpapier van dezelfde maat. Rond de hoekjes af. Stans een rechthoek uit witte kaartenkarton en bewerk hem met de designfolder met wolkjes. Stans de muisjes uit en plak de onderdelen op elkaar. Moeder muis krijgt een mooi jurkje. De vlaggetjes maak je van stukjes dessinpapier van 2 x 3 cm waaruit je een puntje knipt. Stans de naam uit en plak de letters op de vlaggetjes. Plak de vlaggetjes aan een stuk twine en niet dit op de kaart. Stempel een tekst op een strookje dessinpapier en niet deze ook op de kaart. Versier de kaart met wat stempels en steentjes.

Gebruikte materialen:

Eline's mice family
COL1437
Eline's outfits
COL1438
Passe partout - Rectangle
CR1390
Brush Alphabet
CR1416
Clouds
DF3434
Eline's Berry Christmas
PB7053
Groetjes,
Sanne

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.