dinsdag 12 september 2017

Stars

Stars
Als je tegen de kerst door het tuincentrum loopt zie je vaak van die mooie sterren slingers. De sterrenslinger die als stans bij de designfolder zit doet me daar aan denken. De afbeelding van een windlicht met bloemen en veertjes past hier mooi.


Zo maak je deze kaart:
Snijd twee keer hagelwit van 11,5 x 16 cm. Maak een rillijn in een van deze op 1,5 cm vanaf de bovenkant en plak het andere hier tegenaan, zo heb je een dubbele staande kaart. Embos hagelwit van 10 x 14 cm en plak dit op zalmroze. Ik heb de achterkant waar de sterren dieper liggen gebruikt. Stans twee keer een sterrenslinger uit gold mirror paper. Plak een van deze op het embos gedeelte. Knip een afbeelding uit en plak achtereenvolgens op gold mirror en zalmroze. Plak de andere sterrenslinger hier overheen. Stans uit hagelwit bloemetjes. Stans en embos uit hagelwit veertjes en bewerk heel licht met inkt. Strik waxkoord en plak dit onder de bloemetjes en veertjes. Stans uit gold mirror een paar sterretjes en plak deze in het hart van de bloem en op de afbeelding.
Veel succes!

Gebruikte materialen
Flower set
COL1323
Stars
CR1321
Dreamcatcher
CR1373
Celestial stars
DF3439
Winter Dream pink
EWK1252
Gold mirror
CA3134


Groeten, Wybrich 

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.