woensdag 6 september 2017

With sympathy


Ons DT World lid Julie Price uit Australië heeft deze schitterende kaart gemaakt. Ze heeft een condoleance kaart gemaakt als voorbeeld, omdat deze vaak heel moeilijk zijn om te maken. 

Snij een basiskaart van 29,5 cm en ril op 14 en 22 cm berg en dal vouw. Stans, beïnkt en emboss de grote sierlijke vierkanten van zowel LR0483 als LR0484. Stans twee groene medaillons en twee crèmekleurige medallions met sierrand, stempel de tekst op een van de twee crèmekleurige stukken (die voor de binnenkant van de kaart). Snij twee matlagen en een mat om het sierlijke vierkant voor binnenin de kaart uit donkergroen cardstock. 
Stans de bloemenafbeelding met een gewone cirkelmal en bevestig deze in het midden van het tweede crèmekleurige vierkant. Stel de kaart samen zoals op de foto's.
Versier de kaart met wat handgemaakte bloemen die je maakt met Petra's Poinsettia mal, bloemenparels en glitter. Voeg een crèmekleurig stuk cardstock toe aan de binnenkant van de kaart om daar een tekst op te kunnen schrijven.
Gebruikte materialen:
Anja's Marquee
LR0483
Anja's Ornamental Frame
LR0484
Petra's Poinsettia
LR0435
Basic Shapes Circles
CR1331
Mattie's Beautiful Christmas Flowers
MB0168
Pearl Flowers (CA3118)
Clear stamp With Sympathy (CS0928)

Groetjes, Julie Price


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.