dinsdag 5 september 2017

Herfst

Vandaag een herfst kaartje met de super leuke nieuwe materialen van September.

Ik heb gekozen voor een combinatie van oudere en nieuwe mallen te combineren met de super leuke layered stempel van de eekhoorn.
De takken krans heb ik drie keer uit donker bruin gestanst en een keer uit roodbruin, om het net iets extra's te geven ook nog wat takjes uit koper kleurig karton. Ik heb de basis krans op een cirkel geplakt om iets meer stevigheid te krijgen. eerste laag opplakken op de cirkel, en dan steeds kleine stukjes knippen en opplakken. Tot slot nog wat stukjes/takjes van roodbruin en koper karton er tussen. Onder en boven op de krans een toef gemaakt met de padenstoelen. Hier en daar een klein stukje mos tussen de takken geplakt.


De padenstoelen, blaadjes en eikeltjes en de kleine onderdelen van de punch die zijn uit gewoon wit papier gestanst en ingekleurd met Versa Magic stempel inkt. Deze inkt heb ik ook gebruikt voor de layerd stampel van de eekhoorn.
De eerste laag met Pumkin Spice, laag twee met Red Brick, Laag 3 met Ginger Bread en tot slot laag vier met Jumbo Lava . het eekhoorntje heb ik een lantaarn ( Charm) in de pootjes gegeven.


Gebruikte materialen:
Mushrooms
LR0372
Acron with Leaf
LR0373

Stampmaster\
LR0009
Tiny's Squirrel
TC0856
Basic Passepartouts
CR1360
Punch Die ABC
CR1417
Branch Wreath
CR1419
Punch Die Autumn
CR1420
Canadian Fall
PK9138

groetjes Irma

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.